ALL ABOUT EMMA

9 december 2015
• Géén prijsverhoging in 2016
• Nieuwe catalogus
• KTO: klanten zijn tevreden over Emma
• B2B portal
• Openingstijden rondom feestdagen

Géén prijsverhoging in 2016

Ondanks stijgende grondstofprijzen voert Emma Safety Footwear in 2016 géén prijsverhoging door voor het reguliere programma. De prijzen gelden voor het gehele jaar 2016. Er zullen ook geen tussentijdse prijsaanpassingen plaatsvinden. U en uw klanten kunnen dus rekenen op vaste adviesprijzen voor het gehele jaar.

Nog méér goed nieuws: de Business- en Thermosokken zijn met méér dan 10% in prijs verlaagd.
 

Catalogus Emma Safety Footwear 2016


Vol trots heeft Emma onlangs de nieuwe catalogus gepresenteerd. Die staat boordevol nieuw ontwikkelde modellen alsook modellen die een upgrade hebben ondergaan.
De online bladercatalogus kunt u bekijken of downloaden via de volgende link.
Prijslijst 2016, productspecificaties en afbeeldingen zijn ook beschikbaar voor uw drukwerk of website via sales@emmasf.com.


 

Resultaten Klanttevredenheidsonderzoeken 2015

In zowel maart als september 2015 nodigden wij onze  klanten uit om deel te nemen aan de Klanttevredenheidsenquête. Daar werd volop gebruik van gemaakt.
In het Klanttevredenheidsonderzoek krijgt Emma Safety Footwear een goede beoordeling van haar klanten: een 7,9 als gemiddeld rapportcijfer.

Goede pasvorm, duidelijke informatie in de catalogus, tevredenheid over de transporteur, ziedaar enkele positieve reacties die geplaatst zijn bij de ‘reviews’.

Hier zijn wij natuurlijk bijzonder trots op!

Uiteraard zijn er aandachtsgebieden die we met veel energie verder uitwerken en gaan aanpakken. Klanttevredenheid is het allerbelangrijkste. Emma is continu op zoek om haar services en dienstverlening richting haar klanten verder te perfectioneren.
 

B2B portal

In de zomer van 2015 heeft Emma een compleet nieuwe B2B Dealerportal gelanceerd. Gebruikersgemak, snel en eenvoudig antwoord vinden op uw vragen: aan al die voorwaarden voldoet onze nieuwe B2B Dealerportal, mede met dank aan onze softwarepartner Ivengi. Wij hebben sinds juli, de maand waarin het nieuwe portal on line ging, veel positieve reacties ontvangen.

Het plaatsen van een order, het opvragen van onze actuele voorraad, inzage in uw factuur- en orderhistorie en het aanvragen van onze passervice op locatie, ziedaar een aantal functionaliteiten dat dagelijks en veelvuldig door onze dealers wordt gehanteerd. In januari 2016 volgen nieuwe functionaliteiten en een aantal portal-optimalisaties, denk aan een overzicht van uw afzethistorie, verbeterde zoekfunctionaliteit en een complete beeldbank waar alle afbeeldingen van Emma’s complete assortiment downloadbaar is.
 

Openingstijden rond de feestdagen

Ook tijdens de decemberfeestdagen kunt u rekenen op onze support. Houd svp wel rekening met aangepaste openingstijden:

Emma Customer Service is van 21 t/m 23 en van 28 t/m 30 december bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag 24 en 31 december van 8.30 tot 12.30 uur.

Uw order(s) wordt(en) op 23 en 30 december verzonden vanuit ons distributiecentrum.

Bereikbaar onder telefoonnummer: +31 (0)43 800 19 50
U kunt ons ook per mail bereiken: sales@emmasf.com

Wij wensen u fijne feestdagen, een gezond en uiteraard veilig 2016.

Korte productgerelateerde vraag? Stuur een WhatsApp naar Emma +31 6 1374 9227.