STAN, STEVE & STORM

8 december 2015
De ideale schoen voor binnenwerkzaamheden (o.a. assemblage, logistiek, elektronica) die tevens voorziet in werkzaamheden met zwaardere voorwerpen…

PUT A SPRING IN YOUR STEP.

Dé ideale schoen voor binnenwerkzaamheden, zoals assemblage, logistiek én elektronica, waarbij soms ook zwaardere voorwerpen aan te pas komen. Bovendien hebben de Stan-Steve-Storm ook nog eens een ESD certificaat.

De slijtbestendige toplaag op de neus maakt het mogelijk om knielend werk te verrichten zonder directe schade aan de neus. Daarnaast zorgen deze schoenen voor droge voeten dankzij de Hydro-Tec® Sanitized Silver voering die vocht snel absorbeert en afvoert.

Een klittenbandconstructie bij de Storm zorgt voor een nauwe sluiting en maakt het mogelijk de schoen snel aan en uit te doen. Optimale warmte-afvoer door extra ventilatie in het bovenwerk en Hydro-Tec® Sanitized Silver voering houden je voeten droog en fris, zelfs tijdens lange werkdagen. Kortom, een lichtgewicht schoen die je met plezier draagt, mede dankzij het verbeterde voetgevoel en 'active design'.