Emma Orthopedie

9 december 2015
Emma Safety Footwear start in 2016 met het aanbieden van orthopedische veiligheidsschoenen geschikt voor werknemers die gecertificeerd veiligheidsschoeisel dienen te dragen.

Emma introduceert orthopedische veiligheidsschoen.

Emma Safety Footwear start begin 2016 met het aanbieden van orthopedische veiligheidsschoenen geschikt voor werknemers die gecertificeerd veiligheidsschoeisel dienen te dragen (norm EN ISO 20345:2011 categorie S3 HRO SRC).

In november 2015 was er al een ‘sneak preview meeting’ voor circa vijftien toonaangevende OST (Orthopedisch Schoen Technicus) bedrijven in Nederland. Deze OST bedrijven gaan hun klanten op actieve wijze Emma veiligheidsschoenen aanbieden en aanmeten. Ook zullen deze OST bedrijven de dealers van Emma ondersteunen voor wat betreft de belevering van deze bijzondere Emma schoen aan eindgebruikers.

Emma introduceert de volgende modellen:

PAUL ORTHO & PATRICK ORTHO 

NORDIC ORTHO & NESTOR ORTHO

Emma werkt in dit traject samen met OSK Schoentechniek in Dongen, specialist in het ambachtelijk produceren van orthopedische maatwerkschoenen. De Emma orthopedische veiligheidschoen wordt geproduceerd volgens de zogenaamde ‘flexibele’ maakwijze, waardoor perfecte maatvoering en pasvorm gegarandeerd zijn.

Tevens zal Emma het Hydro-Tec® Ortho Cover product introduceren. Als orthopeden en podologen deze ‘toplaag’ gebruiken bij het vervaardigen van inlegzolen en supplementen én deze vervolgens in een gecertificeerde Emma veiligheidsschoen inpassen, blijft het Emma productcertificaat gehandhaafd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager dan wel via sales@emmasf.com.
In januari 2016 zal Emma haar dealers nader informeren over de productrange en het orderproces, zodat u ook uw klanten tijdig en adequaat kunt informeren.