2016

8 januari 2016
Er zijn steeds meer signalen die erop wijzen dat de magere jaren voorbij zijn, de economie aantrekt en de orderportefeuilles weer dikker worden…

Beste relaties,

In  2015 trok de economie langzaam aan en werden de orderportefeuilles weer wat dikker. Er zijn steeds meer signalen die erop wijzen dat de magere jaren voorbij zijn. Ik hoop van harte dat dit ook bij u het geval is.

Emma heeft 2015 ingezet met een uitbreiding van haar collectie met de Witte lijn voor de voedingsindustrie, de Heavy Duty voor de zware industrie en offshore, de nieuwe S1P voor de logistiek en een geheel nieuwe aangespoten dameslijn van microfiber.

Ook brengen wij het thema ‘duurzaamheid’ in de praktijk. Wij hebben de eerste stappen gezet in het ontwikkelen van een recyclebare schoen in combinatie met de introductie van een ‘smart shoe’ (I-Emma), die gebruik maakt van sensortechnologie.

Conform de verwachting is ons bedrijf ook dit jaar verder gegroeid, maar de concurrentie zit allesbehalve stil. Alleen al op de A+A telde ik meer dan 275 concullega’s!

In een recentelijk gehouden klanttevredenheidsonderzoek gaf u ons een 7,9 als rapportcijfer. Daar zijn we reuze trots op. Tegelijkertijd is het ook een aanmoediging om het in 2016 nóg beter te doen.

Ondanks de stijgende grondstofprijzen en de kwakkelende euro slagen we erin om de prijzen in 2016 gelijk te houden. Mede daardoor hopen wij de relatie met u nog verder te kunnen intensiveren.

Met vriendelijke groet,

Tom Hermans
Algemeen Directeur

Emma Safety Footwear BV