Emma Safety Footwear wint Rabo Economy Award

30 november 2015
BUNDE/BRUNSSUM - Emma Safety Footwear heeft de jaarlijkse Rabo Economy Award gewonnen. De officiële prijsuitreiking vond plaats op maandag 16 november 2015 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.

De Rabo Economy Award, dé ondernemerswedstrijd in Nederlands-Limburg, werd voor de twaalfde keer georganiseerd. Voorgaande winnaars zijn onder andere DSM, Vebego, Pinkpop en Snowworld.

Emma Safety Footwear, marktleider in veiligheidsschoenen met vestigingen in Brunssum (productie) en Bunde (verkoop/distributie), won de Award vanwege haar succesvolle bijdrage aan de economische bedrijvigheid in Parkstad Limburg (255.000 inwoners). De jury prees Emma ook vanwege het excellente innovatiegehalte en de voortrekkersrol wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). De Award werd in ontvangst genomen door Tom Hermans, algemeen directeur Emma Safety Footwear. Stralend: “Deze Award is niet alleen een geweldige opsteker voor al onze 140 medewerkers maar ook voor onze klanten. Onze klantrelatie is immers gebaseerd op partnership.”

Emma Safety Footwear was één van de drie genomineerden die wisten door te dringen tot de finale van de Rabo Economy Award. Frank Hamstra, financieel directeur Emma: “Tijdens meerdere beoordelingsrondes zijn we stevig getoetst op onze bedrijfsvoering en ondernemersvisie.” Aan de Award is ook een trofee verbonden. Tom Hermans: “Die krijgt een ereplaats in ons bedrijf, reken maar!”

Algemeen Directeur Tom Hermans

Emma Safety Footwear

Fotobijschrift:

'Teamfoto' van Emma Safety Footwear na het winnen van de Rabo Economy Award. Algemeen directeur Tom Hermans toont vol trots de bijbehorende oorkonde, de bloemen zijn voor financieel directeur Frank Hamstra.
Foto: Roy Wanders/Rabobank