B2B dealerportal

2 oktober 2015
Ontdek de snelheid en het gemak van de Emma b2b dealerportal! Nu online!
Én Emma nu ook via Whatsapp bereikbaar!

Zaken doen met EMMA wordt vanaf vandaag nog makkelijker! In onze nieuwe online B2B dealerportal vindt u heel snel de informatie die u zoekt. Zaken zoals het opvragen van de actuele voorraad, het aanvragen van een commerciële retour en het aanvragen van onze passervice op locatie worden eenvoudig online geregeld. Daarnaast is uiteraard een bestelling, met een paar drukken op de knop, snel geplaatst. De meest voorkomende vragen en zaken, die voorheen door onze Customer Service werden afgehandeld, hebben we voor u in onze portal ondergebracht. Die regelt u dus nu zelf online eenvoudig en snel, zodat u zelf de regie voert en snel over de juiste en meest actuele informatie beschikt voor uw klanten.

Onlangs heeft u hier een mailing over ontvangen.
 

Appen met Emma
 

Whatsapp is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Steeds meer mensen zijn via dit medium bereikbaar Whatsapp is een handig communicatiemiddel voor korte, snelle berichten. Zou het niet ook handig zijn, als je zo'n service hebt bij de Customer Service afdeling van je leverancier van veiligheidsschoenen? Nou, zeker wel! Even vragen of die maat - die m'n klant dringend nodig heeft - op voorraad is. Of even checken of de Vulcanus een overneus heeft of wanneer de nieuwe witte lijn leverbaar is. Twijfelt u welk model uw klant draagt? Stuur een foto via Whatsapp en u weet het.

Korte vragen, waar u binnen 15 minuten gegarandeerd een correct antwoord op krijgt van onze Customer Service. Wel zo handig als u ons nummer in uw telefoon opslaat:

Whatsapp Emma Customer Service:  +31 6 1374 9227.

Of u ook schoenen kunt bestellen via Whatsapp? Nee, dat gaat helaas niet. Maar daar hebben we iets anders voor...

B2B PORTAL

(Klik hier om direct naar de portal te gaan)